Твори добро, допомагай ближньому

2017-01-25

/Files/images/novini/201701/clip_image001.jpg

Ми живемо у складний для нашої країни час. Саме тому педагогічний коллектив Григорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: «Твори добро, допомагай ближньому». Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем. Усічні в стінахГригорівськоїЗОШ І – ІІІ ступенівучнями та вчителями була організована благодійна акція «Допоможи солдату» по збору продуктів харчування та консервації для підтримки солдатів, які несуть службу в зоні АТО. Наші учні, батьки та вчителі не залишились осторонь і взяли активну участь в акції. Усе зібране для бійців передамо на передову.

Починаючи з 2014 року український історичний календар поповнився ще датами, які тепер щорічно будуть відзначати в Україні. Ці події ввійшли в календар разом із смутком, болем втрат, а також і гордістю та шаною за відвагу, мужність, героїзм наших співвітчизників… В нашій школі оновився куточок слави бійців АТО «Слава нашим героям». Міні-експозиція створювалась спільними зусиллями практичного психолога Сидорчук Л.А., педагога-організатора Бондарчук Н.М., учнями школи та жителями села, колишніми випускниками, які брали участь в антитерористичній операції.

Такий куточок в навчальному закладі сприятиме підвищенню уваги до військово – патріотичного виховання молодого покоління і є гарним прикладом відваги, мужності та героїзму сьогодення. . Стенди героям АТО це знак пошани, вдячності та пам'яті героям, які віддали за нас свої життя.

/Files/images/novini/201701/clip_imae002.jpg

/Files/images/novini/201701/clip_image002.jpg/Files/images/novini/201701/clip_image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 661