• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулася колегія управління освіти, молоді та спорту РДА

Відбулася колегія управління освіти, молоді та спорту РДА

2015-08-31

/Files/images/novini/201501/staradm_2015-08-31_dsc03209.jpg

28 серпня 2015 року в залі будинку районної державної адміністрації відбулось засідання колегії управління освіти,молоді та спорту РДА під головуванням начальника управління Гниліцького М.В. У роботі колегії взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Борикін О.Г.,керуючий справами районної ради Гречковський С. І.

Заступник голови районної державної адміністрації Олег Георгійович Борикін привітав у своєму виступі освітян району, які на державному рівні піклуються про освіту району, з початком нового навчального року. Олег Георгійович наголосив, що праця вчителя завжди була, є і буде в пошані, тому що це – творці майбутнього України.

У своєму виступі керуючий справами районної ради Сергій Іванович Гречковський подякував депутатам районної ради - освітянам, які доклали чимало зусиль під час засідання постійних комісій, сесій районної ради.

Начальник управління освіти, молоді та спорту РДА Гниліцький Микола Володимиро -вич у доповіді підвів підсумки роботи освіти району за минулий навчальний рік та окреслив пріоритетні завдання діяльності у 2015-2016 навчальному році. Микола Володимирович доповів, що в усіх навчальних закладах проведено поточні ремонти, а також профілактичні роботи по перевірці теплових мереж, внутрішніх систем опалення та водопостачання.

В обговоренні доповіді взяли участь методист районного методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту РДА Макар Б.П. завідувач РПМПК Ниник О.О., директор Губчанського НВК Чернега С.А., заступник директора Стецьківського НВК Аветисян З.Е.
На засіданні колегії управління освіти, молоді та спорту РДА були прийнято відповідне рішення.

/Files/images/novini/201501/28-08-2015-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 388