• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Стартувала оздоровча кампанія району

Стартувала оздоровча кампанія району

2015-06-12

/Files/images/novini/201501/К-відккр2.jpg

Ось і прийшло довгоочікуване літечко. І, як завжди, гостинно відчинив свої двері позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Калинівка» Старокостянтинівського району.

10 червня відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни. «Калинівка» прийняла до себе 116 дітей Старокостянтинівського, Полонського районів, які зможуть гарно відпочити, оздоровитись, знайти нових друзів та отримати позитивні враження.
Кожна дитина має можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках.
На концерті з нагоди відкриття табору, були присутні голова районної державної адміністрації Яснюк Михайло Борисович, його заступники Борикін Олег Георгович, Омелянюк Олег Тимофійович, голова районної ради Коханюк Олександр Володимирович та начальник управління освіти, молоді та спорту Старокостянтинівської РДА Гниліцький Микола Володимирович.

Протягом року районна влада намагалась покращити матеріально-технічну базу закладу. Сьогодні для нас є принципово важливим питання збереження закладу оздоровлення та відпочинку на території району.
Робота позашкільного навчального закладу буде організована так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, збагатилася духовно та загартувалася фізично. В таборі заплановані різноманітні культурно-масові та спортивні заходи. Передбачено проведення цікавого та змістовного дозвілля: конкурсів, вікторин, розважальних програм, веселих свят.
Дітки порадували присутнім гарний настрій, вожаті та вихователі всього за три дні зуміли згуртувати дітей та створили справжнє свято. До свята долучилися і вихованці Левківській ЗОШ І-ІІ ступення та Остропільському НВК підготували та виступили з гарними, яскравими номерами.

/Files/images/novini/201501/К-відккр6.jpg/Files/images/novini/201501/К-відккр3.jpg/Files/images/novini/201501/К-відккр1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397