Навчаються молоді вчителі

2015-05-08

/Files/images/novini/201501/IMG_2017.jpg

Чергове заняття школи молодого вчителя відбулось 7 травня 2015 року на базі Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Участь в ньому взяли не лише вчителі трудового навчання, стаж роботи яких менше трьох років, але й ті, які працюють в загальноосвітніх навчальних закладах І-ІІ ступенів. На початку заняття перед слухачами виступили керівники навчального закладу Польовий І.П. – директор школи та Фурман Н.В. – заступник директора, які ознайомили присутніх з формами роботи по трудовому та естетичному вихованні учнів. Програма заняття складалась з двох частин: теоретичної і практичної.

В першій частині слухачі мали можливість ознайомитись з сучасними освітніми технологіями та інтерактивними методами організації навчального процесу, а також з формуванням екологічної свідомості учнів в процесі трудового навчання. З цих питань досвідом поділились вчителі Левківської ЗОШ І-ІІ ст. Кулинич О.М. та Сковородківського НВК Кучманюк Р.Б. Про те, як формувалась педагогічна майстерність молодого вчителя розповіла вчитель Морозівської ЗОШ І-ІІ ст. Гуляк І.О. Керівник районної школи молодого вчителя Каліновський В.В. виступив з рекомендаціями по організованому завершенню навчального року.

Під час другої частини слухачі стали учасниками майстер – класу з технології виготовлення писанок восковою технікою. Його провела спільно з учнями молодий, творчо працюючий вчитель Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ст. Нестерчук В.В. В процесі обміну думками присутні висловили слова щирої вдячності Віталіні Вікторівні за глибоко продуманий і змістовно проведений майстер – клас. Побажали її подальших творчих успіхів у педагогічній діяльності.

/Files/images/novini/201501/IMG_2022.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 406