• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Творчий звіт колективів народної самодіяльності

Творчий звіт колективів народної самодіяльності

2015-04-23

/Files/images/novini/201501/08425.jpg

20 квітня 2015 року в приміщені кінокультурного центру «Мир». управлінням освіти, молоді та спорту був проведений обласний творчий звіт колективів художньої самодіяльності та виставка декоративно - вжиткового і образотворчого мистецтва загальноосвітніх та позашкільного навчальних закладів.

У звітному концерті взяли участь вихованці гуртків Центру дитячої творчості, які працюють на базі Великочернятинської, Григорівської, В. Мацевицької, Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ст., Стецьківського, Ладигівського, Іршиківського НВК та учні Вишнопільського НВК та Остропільського НВО. Всього участь взяло 77 дітей сільської місцевості. Головною ідеєю творчого звіту, яка прослідковувалась у виступах дитячих колективів, була віра у свій народ, у свою Батьківщину, у Перемогу.

Виставка робіт та виставка декоративно-вжиткового і образотворчого мистецтва була представлена вихованцями гуртків ЦДТ у 19 різноманітних техніках і налічувала 76 робіт.

На святі дитячих талантів були присутні заступник директора ХОЦНТТУМ Жолобок Н.В., завідувач навчально-методичного відділу художньо-естетичного виховання школярів Вавринчук О.А. та методисти відділу Курій В.П., Митко О.М. , а також начальник управління молоді та спорту Гниліцький М.В.

/Files/images/novini/201501/08456.jpg/Files/images/novini/201501/08386.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 407