• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Передовий досвід – шлях до педагогічної майстерності

Передовий досвід – шлях до педагогічної майстерності

2015-04-14

/Files/images/novini/201501/IMG_1862.jpg

В педагогічній діяльності, як і в будь – якій іншій, успіху досягає той, хто спроможний досягти майстерності. Майстром називають людину, яка володіє комплексом якостей, що забезпечують виконання професійної діяльності на високому рівні.

Чимало вчителів трудового навчання відповідають цим критеріям. Серед них педагог за покликом душі, людина високої професійної майстерності, яка ніколи не зупиняється на досягнутому, а завжди в творчому пошуку – це вчитель трудового навчання Ладигівського НВК Фомович С.В.

Досвід її роботи бажають вивчати та впроваджувати в практику роботи не лише молоді вчителі, але й ті, які вже мають чималий стаж роботи. Переконливим свідченням цього є семінар - практикум вчителів трудового навчання, який пройшов 10 квітня 2015 року на базі згаданого навчального закладу. Йому передувала велика підготовча робота. Присутні мали можливість не лише ознайомитись з досвідом роботи, який презентувала Світлана Василівна, використовуючи сучасні інформаційні технології, але й оглянути чудову виставку учнівських робіт, побувати на «жартівливому ярмарку», де учні презентували свої вироби та пропонували їх покупцям. Чимало запитань в процесі роботи семінару поступило від присутніх. На них Світлана Василівна дала вичерпні відповіді.

Передовий досвід роботи вчителя трудового навчання Фомович С.В., а також її колеги - вчителя Губчанського НВК Кондратюк Н.М., яка теж поділилася своїми досягненнями з учасниками семінару, переконливо свідчить про те, що висока професійна майстерність досягається наполегливою працею, поглибленням своїх знань з навчальної дисципліни, а також вивченням досвіду роботи кращих вчителів – новаторів.

Проведений семінар дав можливість учасникам не лише ознайомитися з досвідом роботи майстра своєї справи Фомович С.В., але й надихнув його учасників на творчий пошук з формування технічно і технологічно освіченої особистості, підготовленої до життя та активної трудової діяльності в умовах сучасного високотехнологічного інформаційного суспільства, забезпечення умов для їх професійного самовизначення.

/Files/images/novini/201501/IMG_1882.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 434