Молитва матері і з дна моря дістає

2016-03-08

/Files/images/novini/201601/IMG_4619.JPG

Відповідно до річного плану роботи районної психолого-медико-педагогічної консультації 2 та 3 березня було проведено виховні заходи з учнями, які за станом здоров’я навчаються індивідуально та їхніми батьками (опікунами) до щодо відзначення свята 8 Березня.

«Молитва матері і з дна моря дістає», - так каже народна мудрість. Але найбільше це можна сказати про тих матерів, чиї діти в наслідок різних причин, вимушені долати в своєму житті труднощі пов’язані зі здоров’ям. Здається, що життєві сили в таких матусь є невичерпними. Вистачає їх і на навчання дитини, і на спільний відпочинок, і на постійну допомогу їй, і звісно ж на її лікування.

Аби ще раз подякувати своїм мамам за любов, ласку, нескінчену увагу зібралися вони в дружньому колі. Затамувавши подих слухали пісні під гітару, декламували вірші, висловлювали думки щодо народних прислів’їв та приказок про матерів. Хто самостійно, а хто з допомогою самих же мам виготовляли святковий кошик з квіткою. Дізнавалися про силу материнської любові зі сторінок дитячої Біблії. А наприкінці зустрічі пригощалися теплим чаєм із святковим тортом.

Хочеться зазначити, що в житті наших дітей є багато улюблених ними свят, але 8 Березня несе в собі особливі почуття вдячності до рідної матусі і виховує в дітей шанобливе ставлення до жінок, які щодня дарують їм свою любов і підтримку.

/Files/images/novini/201601/IMG_4611.JPG/Files/images/novini/201601/DSC01343.JPG/Files/images/novini/201601/DSC01340.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 415