• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний фестиваль читців та естрадної пісні

Районний фестиваль читців та естрадної пісні

2017-03-13

/Files/images/novini/201701/2.jpg

Фестиваль – це свято творчості, таланту та натхнення. Фестиваль збирає та об’єднує гарячі серця та творчі, неспокійні душі учасників і організаторів цього незвичайного дійства.

З метою популяризації естрадної пісні та мистецтва художнього слова, виявлення талановитих та обдарованих дітей 10 березня 2017 року відбувся фестиваль читців та естрадної пісні, у якому взяли участь 62 учні з 18 загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці Центру дитячої творчості.

Організаторами заходу були районний відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Центр дитячої творчості районної ради. З вітальним словом до учасників фестивалю звернулась директор Центру дитячої творчості Н.В. Сапчук. Оцінювали виступи дітей журі конкурсу: Інеса Володимирівна Ножка – солістка муніципального фольклорного ансамблю імені В.Ножки, Лариса Миколаївна Навроцька – керівник літературного гуртка ЦДТ, старший вчитель, вчитель зарубіжної літератури та директор ЦДТ Наталія Василівна Сапчук.

Членами творчої групи було відмічено, що учасники районного фестивалю мали високий рівень виконавської майстерності. На розсуд журі та присутніх були представлені неспівані, цікаві, нові вокальні твори, зросла майстерність читців поезії та прози, на конкурсі звучав яскравий гумор.

Цей захід став справжньою подією в житті дітей району. Це свято творчості додало кожному весняного тепла, гарного настрою, наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах.

Методист ЦДТ Лінійчук В.В.

/Files/images/novini/201701/DSC00371.JPG

/Files/images/novini/201701/DSC00369.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 547