Калинівське літо. 2 серія

2016-07-13

/Files/images/novini/201601/_IMG_4303.JPG

12 липня в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Калинівка» відбулося урочисте відкриття другої зміни. Гарним золотавим теплим вечором до табору з’їхалися батьки відпочиваючих у «Калинівці» дітей, високі гості з райдержадміністрації та районної ради, начальник відділу освіти, молоді та спорту, представники підприємств різних форм власності, які допомагали цього року з капітальним ремонтом споруд та благоустроєм закладу.

Звернувшись з вітальним словом до присутніх, голова райдержадміністрації Фесун Сергій Никанорович подякував представникам підприємств за допомогу та вручив спонсорам пам’ятні дипломи. Разом з головою районної ради Яснюком Михайлом Борисовичем голова РДА передав вихованцям табору «Калинівка» нове спортивне спорядження та пообіцяв і надалі тримати на контролі оздоровлення дітей району.

А надалі був чудовий концерт, підготовлений юними талантами та вожатими «Калинівки» за кілька днів після заїзду. Всі були в захваті від виступу відомого Старокостянтинівського юного митця Артема Харченка, якого спеціально запросили на урочистості до табору. Закінчився цей чудовий вечір великим вогнищем та святковою дискотекою, яка, як святкове виключення, продовжувалася майже до опівночі.

Літо продовжується. Калинівське літо. Друга зміна триває.

Більше фото за посиланням: http://vk.com/wall-74201005_1026

/Files/images/novini/201601/_IMG_4307.JPG/Files/images/novini/201601/_IMG_4718.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 502