• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний етап військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Обласний етап військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

2016-06-14

/Files/images/novini/201601/dzhura-2.jpg

14 червня 2016 року почався обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Другий рік поспіль він проходить на Старокостянтинівщині, а саме на території Державного історико-культурного заповідника “Самчики”.

На відкритті були присутні: Олійник В. Ц. - заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації, Заєць С. В. - виконуючий обов'язки начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації, Фіярська с. І. - начальник відділу профессійної освіти та виховної роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Літвінчук А. В. - керівник апарату Старокостянтинівської районної державної адміністрації, Гниліцький М. В. - начальник відділу освіти, молоді та спорту Старокостянтинівської райдержадміністрації, Попик О. Ф. - проректор Хмельницького інституту післядипломної педагогічної освіти, представники Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та українського козацтва.

На закінчення урочистостей було продемонстровано показові виступи вихованців Старокостянтинівського дитячого кінно-спортивного клубу "Козацький герць" та спеціального підрозділу Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

26 команд з'їхалися до Самчиків з районів та міст нашої області. П'ять днів вони змагатимуться у вправності та вмінні з стройової підготовки, стрільби з пневматичної зброї, силової боротьби, подолання смуги перешкод. Учасники гри також будуть демонструвати свої знання та ерудицію в інтелектуальних змаганнях з історії українського війська та сучасних збройних сил України – конкурсі “Відун”. Також юні козаки мають показати свої навички у вмінні виживати у природних умовах, облаштовувати свій побут у таборі тощо.

Захід проводиться за сприяння Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Хмельницького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді, при підтримці Українського козацтва, національної скаутської організації "Пласт", Сратокостянтинівської районної державної адміністрації, Старокостянтинівської міської ради.

Більше фото за посиланням: http://istoriya-mova.info/gra-dzhura-znovu-na-starokostyantinivshh/

/Files/images/novini/201601/dzhura-5.jpg/Files/images/novini/201601/dzhura-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 396