Діти з особливими потребами

2016-01-14

/Files/images/novini/201501/IMG_4478.JPG

В наш час у дитини з інвалідністю багато потреб, але найважливішими є дві: потреба в любові і почутті захищеності. Кожен, хто працює з дітьми, які мають серйозні відхилення у здоров’ї знає, що цих діток не лякають їхні діагнози, вони більше страждають від ізольованості і відсутності можливості розвивати свої здібності та таланти.

Тому, одним з напрямків роботи районної психолого-медико-педагогічної консультації є підтримка сімей, які виховують дитину з особливими потребами.

11.01.2016 року, відповідно річного плану роботи, завідувачем РПМПК Ниник О.О. було проведено виховний захід для учнів, які за станом здоров’я навчаються індивідуально під назвою «Новий рік настає нам талантів додає» для дітей, які за станом здоров’я навчаються індивідуально.

Мета даного заходу – надати можливість кожній дитині завдяки постійній роботі в групах відчувати себе частиною дитячого колективу де їх завжди чикають, розуміють, підтримають і надають можливість продемонструвати свої вміння та таланти.

На свято була запрошена представники ТОВ «Енселко-Агро» Романенко О.В., яка привітала учнів та їхніх батьків з зимовими святами і подарувала дітям солодкі подарунки.

/Files/images/novini/201501/IMG_4492.JPG/Files/images/novini/201501/IMG_4472.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 382